Deoarece foarte multi suporteri sunt in situatia in care primesc amenzi uriase in deplasarile lor prin tara, iar contestarea lor e greoaie si presupune deplasarea de nenumarate ori impreuna cu martori in localitatea in care este intocmit procesul verbal as fi interesat sa aflu care e perioada de prescriere a amenzilor in cazul in care nu sunt si in cazul in care sunt contestate (am aflat de la un jandarm ca este vorba de un an de zile insa nu sunt convins si nici nu stiu ce act reglementeaza prescrierea contraventiile de genul asta)
Trebuie sa precizati:a cui prescriere?
A raspunderii contraventionale sau a executarii amenzii?
>Deoarece foarte multi suporteri sunt in situatia in care primesc amenzi uriase in deplasarile lor prin tara, iar contestarea lor e greoaie si presupune deplasarea de nenumarate ori impreuna cu martori in localitatea in care este intocmit procesul verbal as fi interesat sa aflu care e perioada de prescriere a amenzilor in cazul in care nu sunt si in cazul in care sunt contestate (am aflat de la un jandarm ca este vorba de un an de zile insa nu sunt convins si nici nu stiu ce act reglementeaza prescrierea contraventiile de genul asta)
Amenda jandarmerie !
x3v1lx
Buna ziua. Iin data de 06.11.2008, in urma unei razii a controlorilor RATB, am fost surprins ca ma deplasam cu tramvaiul fara bilet. Am fost coborat de ... (vezi toată discuția)