avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Premii in bani. Cum se inregistreaza in contabilitate?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Premii in bani. Cum se inregistreaza in contabilitate?

Buna ziua,

In urma vanzarii unui produs, doresc sa ofer niste premii in bani unui anumit numar de clienti care au achizitionat produsul.

1. Cum inregistrez aceste premii in contabiliate?
2. La ce tip de cheltuieli se incadraza premiile? Deductibile sau nedeductibile?

Mentionez ca operez in regim de PFA.

Alte discuții în legătură

Pfa - realizare site-uri web earlysunset earlysunset Sunt la inceput de drum si am nevoie de cateva raspunsuri. Am \\"rascolit\\" internetul si am gasit tot felul de pareri diferite. Va rog sa imi raspundeti ... (vezi toată discuția)
Campanie promotionala. premiile sunt sau nu deductibile Andreilp Andreilp Buna ziua, Doresc sa realizez o campanie promotionala care in linii mari se desfasoare in felul urmator: - clientii achizitioneaza produsele mele - eu ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa in partida simpla george16 george16 am si eu un pfa ,profesii liberale ,sistem real ,la care platesc impozit pe venit de 16% din venit net.Nelamurirea mea este in legatura ... (vezi toată discuția)