Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Ce editie sa fie de la Udroiu ptr Dr. Penal partea gen - partea speciala ? AII a IV ? Diferenta dinre el si Neagu sau Mitrache ??? are cineva idee ? M ar ajuta .Multumesc
Alegerea autorului e strict o chestie de preferinta. Personal il prefer pe Udroiu pt ca le are sintetizate destul de ok iar fisele mi se par geniale pt recapitulare. Tratatele lui Neagu sunt fff stufoase, Mitrache mi-a placut si mie in facultate dar pt examenul asta merg pe Udroiu la penal+ procedura penala.
Pentru cine intreba de apel&recurs la procedura civila, au fost scoase din tematica.
Nu vad de ce ar intra inchisoarea la locul de munca, nu e prevazuta in tematica.
La OEPA nu intra Asistenta judiciara, sistemul de asigurari sociale si exercitarea profesiei de avocat in Ro de catre avocati care au obtinut calificarea profesionala in unul din statele UE, in rest e tot.