Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
multa bafta in cazul asta:) sunt sigura ca nu vei fi singura in situatia asta, cel mai bine ar fi sa intrebi totus, cand te vei inscrie, care sunt conditiile exacte si data limita pentru depunerea cererii de restituire a taxei.
Spor la invatat!:)
am si eu o intrebare. legea e destul de prost structurata cu toate sectiunile si subsectiunile si nu as vrea sa gresesc.
LA OEPA AVEM SI ASISTENTA JUDICIARA ?
am vazut ca pt exam de definitivat este trecuta, iar la stagiari nu.
am si eu o intrebare. legea e destul de prost structurata cu toate sectiunile si subsectiunile si nu as vrea sa gresesc.
LA OEPA AVEM SI ASISTENTA JUDICIARA ?
am vazut ca pt exam de definitivat este trecuta, iar la stagiari nu.
Asistenta judiciara din fericire nu o avem. Nu pot spune acelasi lucru si despre contractul de asistenta juridica :P
Buna ziua adresez si eu o intrebare cunoscatorilor. Pentru stagiari , la PERSOANA FIZICA se cere cumva si INDIVIDUALIZAREA persoanei fizice + Ocrotirea persoanei fizice ? E destul de neclara exprimarea in tematica. Sau ce trebuie , mai precis la persoana fizica ? Va multumesc.
Buna. Ce carti folositi cu teste grila si spete?
Ma gandesc sa achizitionez carte cu teste grila [ link extern ] ?
Insa nu prea gasesc nimic cu spete?!