avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Buna, am rugamintea sa-mi trimiti si mie pe email grile...costeaclaudiamarya@yahoo.
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2013
Claudia-Marya Costea, Consilier juridic
Buna seara,

Va rog mult, daca se poate, sa imi trimiteti si mie grilele, pe email, la adresa emfilia@yahoo.com. Va multumesc mult!
Spor la invatat!
EM
Buna ziua ,ma poate ajuta cineva cu un link despre Legea nr. 115 /2012 la procedura civila ?
Am gasit sincer mai multe ,dar niciunul nu mi se pare ok .pentru examen .Multumesc.
Va rog sa-mi spuneti daca la probele scrise sunt Grile.
Multumesc.
irbo a scris:

please ajutati-ma cu o informatie. pentru cei definitivati in alte profesii juridice, care vor sustine examenul de primire in profesie ca definitiv, examenul NU CUPRINDE SI TEST GRILA?
vad ca in Hot adoptata in 29 iunie organizarea este urmatoarea, dar nu vad nimic de testul grila pt cei care vor sa intra ca definitivi...

Art.4. – Examenul de primire în profesie pentru dobândirea calităţii de avocat stagiar şi pentru persoanele care au susţinut examenul de definitivat în alte profesii juridice se va desfăşura astfel:
- Luni, 16 septembrie 2013 – proba scrisă tip grilă pentru candidaţii care vor dobândi calitatea de avocat stagiar;
- Miercuri, 25 septembrie 2013 – proba scrisă la disciplinele: Drept civil şi Drept procesual civil (două teze distincte), pentru toţi candidaţii;
- Joi, 26 septembrie 2013 – proba scrisă la disciplina Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, pentru toţi candidaţii;
- Vineri, 27 septembrie 2013 – proba scrisă la disciplinele Drept penal şi Drept procesual penal (două teze distincte), pentru toţi candidaţii.

Art.6. - (1) Taxa de examen este de 1000 lei.
Nu le ajungea 800 de lei....:(

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)