avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Lamurire. Actiunea in revendicare a dreptului de proprietate cuprinde si actiunea in revendicare imobiliara, mobiliara si efectele admiterii actiunii in revendicare, sau strict numai actiunea in revendicare a dr de proprietate asa cum spune tematica?!
E ok daca ne limitam doar la ce spune tematica?! Ce recomandati? Multumesc!
margaritoiu a scris:

Lamurire. Actiunea in revendicare a dreptului de proprietate cuprinde si actiunea in revendicare imobiliara, mobiliara si efectele admiterii actiunii in revendicare, sau strict numai actiunea in revendicare a dr de proprietate asa cum spune tematica?!
E ok daca ne limitam doar la ce spune tematica?! Ce recomandati? Multumesc!

Trebuie invatat tot capitolul respectiv, inclusiv efectele. Spor!
Cu scuzele de rigoare, pt ca nu caut informatiile pe topic, vrog sa ma ajutati
-la definitivi nu mai exista proba grila?
-nota de intrare finala e 5?
-daca-mi puteti pune si-un link cu tematica, va raman recunoscatoare....va multumesc antipat
Buna seara, stimati colegi de suferinta! Sunt sigur ca, in urma afisarii hotararii nr. 713, ati observat ca s-a marit taxa la 1000 lei. Nu stiu cu percepeti voi acest fapt, dar mie mi se pare o aberatie si in acelsi timp o dovada de nesimtire din partea UNBR. Avand in vedere lipsa totala de organizare la examenul trecut ( cel putin la Brasov ) marirea taxei este nejustificata. INM n-a marit taxa de 3 ani si este un examen de 100 de ori mai bine organizat. Chiar nu mai stiu cum sa limiteze accesul in profesie? Cheltuielile cu acest examen au ajuns sa fie foarte greu de suportat, mai ales daca mai trebuie sa te si deplasezi in alta localitate pentru a sustine examenul. La un simplu calcul ( taxa+ acte+cazare+drum)cheltuielile ajung spre 2000 lei, ceea ce este nepermis de mult.
c_m a scris:

Cu scuzele de rigoare, pt ca nu caut informatiile pe topic, vrog sa ma ajutati
-la definitivi nu mai exista proba grila?
-nota de intrare finala e 5?
-daca-mi puteti pune si-un link cu tematica, va raman recunoscatoare....va multumesc antipat

Nu se mai sustine examenul grila pentru definitivi. Media la sinteze trebuie sa fie cel putin 7, iar nota minima la fiecare proba trebuie sa fie 5.

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2013
ContSters226667, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)