avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea dreptului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea dreptului de conducere

Buna Ziua ,
Mi sa suspendat dreptul de conducere pe o perioada de 60 de zile din motiv ca a exacutat o depasire din care a reezultat pagube materiale minore . Intrebarea este .. daca suspendarea este numai pe acolo depind de acest permis de conducere . este o cale pentru am mi se inapoia .. permisul . sa ma folosesc de el acolo.

Alte discuții în legătură

Permis danut86 danut86 buna,mia fost suspendat permisul pentru 60 de zile pt o tamponare,,au trecut de atunci 3 luni jumate,de unde pot sami ridic permisul si daca trebuie sa dau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .cum poate fi recuperat un permis suspendat mai repede ... mariamihaela12345 mariamihaela12345 Buna ziua .Cum poate fi recuperat un permis suspendat mai repede ? Am permisul suspendat pe 60 de zile pentru neacordare de prioritate Daca astept 60 de ... (vezi toată discuția)
Accident - neacordare prioritate sau neadaptarea vitezei la conditiile de drum ContSters306266 ContSters306266 Buna ziua , Ma numesc Alexandru si doresc sa stiu care sanctiuni sau amenzi sunt mai \\"potrivite\\" pentru un accident unde trebuia sa cedez prioritatea ... (vezi toată discuția)