Ce parere aveti despre faptul ca, in prezent, exista doua Uniuni care inscriu avocati, au aceeasi denumire, atat ca Uniune, cat si ca Barouri ?!? E bine, e rau ?
Cand o sa inveti -daca poti- si (conditie esentiala) cand o sa incerci,o sa vezi ca nu e necesara nici o spaga pentru a promova un examen.Sau tu ai luat examenele pe bani?
Donmule Bucuroiu va inteleg supararea.Este justificata.Este frustrant sa promovezi examenul de barou si sa nu te ia nimeni in stagiatura.Daca as putea sa fac ceva as face,va asigur , dar sunt mult prea mic in acest sistem.Din punctul meu de vedere consider ca ar trebui sa se reconsidere invatamantul superior juridic,sa poata absolvi doar cei capabili si apoi sa isi aleaga ce vor sa profeseze,respectiv avocati,judecatori,notari,executori etc.Sau mai mult, as fi de acord sa se intre in avocatura doar pe baza de cerere.Cine e in stare ramane in bransa,cine nu pleaca singur.Si eu sunt tanar si nu cred ca este o solutie ca tinerii sa plece din tara.M-au suparat doar cei care isi dadeau cu parerea sub anonimat. Va doresc sanatate.
nu cred ca selectia naturala e cauza, ci faptul ca nu e drept ca printr-o simpla cerere si o semnatura plus o cotizatie hai-hui sa devii instant avocat....