avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras de carte funciara de informare...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras de carte funciara de informare...

Stima..daca sunt din Arad si vreau sa scot un extras din Bucuresti fara a ma deplasa acolo se poate?Sau?Multumesc anticipat pt.raspuns.
Cel mai recent răspuns: cristiano73 , utilizator 16:59, 24 Iulie 2012
Sigur ca da. Trimiteti prin posta adresa pentru care doriti sa primiti un extras de informare. Depuneti langa cerere si copia CI a dvs. Telefonati la biroul de carte funciara si intrebati in ce cont sa platiti taxa, sau daca puteti sa platiti prin mandat postal. sau, puteti apela la un notar care sa va ajute in acest sens.
Multumesc inca odata pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sulta constan constan Eu am de plata o suma de bani drept sulta catre el si el are de platit catre mine cheltuieli de judecata ..Pot sa fac compensarea si sa platesc doar diferenta ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata si sulta lore8000 lore8000 Buna seara. Daca ai de achitat sulta si cheltuieli de judecata in urma unui proces de partaj cum se achita acestea? Prin posta,banca,executor, ... (vezi toată discuția)
Consultare cadastru in regim de urgenta Dana Marin Dana Marin Am nevoie sa aflu proprietarul unui apartament pe care vreau sa-l cumpar si am nevoie urgenta de informatie. Am inteles ca cel mai sigur e de la ANCPI - ... (vezi toată discuția)