avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... imputernicire!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

imputernicire!

Am un litigiu de munca in alt oras departe de domiciliul meu!Daca fac o imputernicire pe numele unui prieten sa se duca sa traga la xerox acte din dosarul de la Tribunalul din acel oras se poate sa faca copii la acte in numele meu?Trebuie sa fie neaparat semnatura mea in original pe imputernicire sau poate sa fie si o copie?Sau ce metoda ar mai fi sa fac copie la dosar fara sa strabat 400 km?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaila ionut , utilizator 12:09, 13 Ianuarie 2009
Nu trebuie sa scrieti dumneavoastra procura. Va prezentati la un notar public, spuneti ca vreti sa imputerniciti o persoana sa va reprezinte in instanta si sa poata lua la cunostinta despre continutul dosarului....notarul redacteaza procura, o autentifica si gata treaba.
Si nu uitati, este nevoie sa aveti la dumneavoastra actul de identitate si sa stiti numele exact al persoanei pe care doriti sa o inputerniciti si cateva date, domiciliul sau CNP-ul respectivei persoane, pentru a putea sa fie identificata.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire notariala ContSters180853 ContSters180853 am facut o imputernicire in bistrita ,eu m am mutat in alt oras ,iar acum as vrea sa o stric, sa o anulez . biroul notarial la care am facut o ar putea sa ... (vezi toată discuția)
Procurabreprezentare societate MihaiCL MihaiCL Buna seara. Va rog sa mi spuneti daca este obligatorie ca o procura de reprezentare societate sa fie autentificata de catre notar, sau daca este suficient sa ... (vezi toată discuția)
Procura serbandenis51 serbandenis51 buna seara. am absolvit o facultate si doresc sa-mi ridic diploma de la sediul central care se afla in bucuresti. as vrea sa fac o procura unui amic care ... (vezi toată discuția)