avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1911 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitie autoturism UE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitie autoturism UE

Buna ziua,

O societate comerciala care este inscrisa in ROI, achizitioneaza un autoturism second hand din Olanda, factura este emisa fara TVA, spuneti-mi ce obligatii are cumparatorul privind regimul de TVA, declarare, plata.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: popgrigore1989 , utilizator 11:45, 7 August 2012
Buna ziua,

Intampin din nou o problema, plata autoturismului am facut-o in data de 28.07.2012 pe baza unu contract, autoturismul s-a livrat azi dar inca nu am primit nici o factura pentru autoturismul respectiv.
Intrebarea mea este cum o sa declar in decontul de TVA si D 390, o sa declar in august pentru luna iulie cand s-a acut plata sau o sa declar in septembrie pentru luna august cand mi se va emite si factura?

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare CRISTINArares CRISTINArares buna ziua. am achizitionat un autoturism din Germania in valoare de 3000 euro (12930 lei). Achizitia s-a facut pe societate inregistrata in Romania. imi ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara iclaudia19 iclaudia19 Buna seara, am achizitionat o masina din germania ce declaratii trebuie sa depun..am cumparat masina fara tva...precizez ca depun declaratia de tva la 3 ... (vezi toată discuția)
Decont tva JENIFER JENIFER S-a achizitionat in august un autoturism din germania pentru care se aplica taxarea inversa (coduri valide de tva pt cumparator si vanzator).Masina nu va fi ... (vezi toată discuția)