avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat e de fapt un an inchisoare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat e de fapt un an inchisoare?

Stie cineva articolele unde scrie exact cat inseamna un an de inchisoare, pentru diferite infractiuni, si de la ce varsta in sus se calculeaza altfel?

#-o
Cel mai recent răspuns: Claudiusas14 , utilizator 11:11, 20 Octombrie 2023
Dacă ai de executat 2 ani 10 luni și ieși la muncă cât se scade din pedeapsă?
Buna ziua soțul meu are de executat o pedeapsa de 1 și șase luni el a făcut arest la domiciliu 8. Luni insa scăzut acele opt luni și a rămas șase luni cat ar fi de făcut dacă îl scoate la munca va mulțumesc anticipat
Buna ziua , sotul meu are o condamnare de 2 ani .a fost pe preventiv 3 luni (din ce am inteles asta se scade din cei 2 ani) Tara este , Austria , banuiesc ca sunt legi si articole diferite !
azi a primit foaia de 2/3 , imi poate explica cineva ce inseamna asta ?
Ultima modificare: Marți, 14 Iunie 2022
Roberta27cla, utilizator
Buna ziua!

Cel mai bine luati legatura cu un avocat din Austria, pentru a va oferi raspunsuri exacte, conform cu legea penala de acolo.
Am un văr care a fost condamnat la 3 ani de închisoare este bighidiu are 20 de ani. Cate luni durează un an 8 luni sau 12 luni??
Vreau un răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anul de puscarie melinaR melinaR buna dimineata am o intrebare care tot ma chinuie si nu ii pot gasi raspuns nepotul meu are o condamnare de 7 si 6 luni din care a executat 4 ani si 2 luni ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata loricag loricag buna ziua am si eu o intrebare:sotul meu a primit o pedeapsa de 9 luni inchisoare la care sau adaugat 3 luni pentru ca avea din urma o condamnare cu suspendare ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata amaya_maya2004 amaya_maya2004 buna ziua!am si eu o intrebare pt dvs ,sotul meu are 2 procese la care are 7luni la unul si la celalalt are 1an pt furt iar luna aceasta se termina recursul ... (vezi toată discuția)