In data de 27.06.2010 mi-am dat demisia. Mi s-a aprobat cererea si am primit un preaviz de 45 zile avand functie de conducere. Am primit o adresa prin care mi se ridica dreptul de semnaturaincepand cu data de 01.07.2012. In data de 13.07.2012 am facut cerere de intrare in CFS incepand cu data de 16.07.2012. Nu am primit niciun raspuns la cererea de intrare in CFS dar nu m-am mai prezentat la munca incepand cu data de 16.07.2012. In data de 20.05.2012 directirul tehnic a facut o adresa catre directorul sucursalei pentru ca nu m-am mai prezentat la serviciu. S-a constituit comisie de cercetare disciplinara prealabila si am dat o nota explicativa in data de 26.07.2012 (atunci am fost convocat). INTREBARE: Incepand cu ce data imi pot desface (disciplinar) contractul de munca? Va multumesc.
C.i.m. se poate desface incepand cu data sedintei comisiei de discipline ... comisia inainteaza propunerea catre conducere, iar aceasta poate decide incetarea raportului de munca cu aceeasi data cu care a primit raportul comisiei.