avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... titular mostenire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

titular mostenire

unde ma pot interesa cine-i trecut titular pe mostenirea sotului meu. Sotul are un frate,soacra traieste, socrul a murit, dar pentru mostenire nu am fost chemati la succesiune.Soacra nu zice nimic cand discutam ca ar trebui sa stim care ce parte avem. Vorbea ca va face contract de vanzare-cumparare la cel care va dori sa-i dea partea.Unde pot afla pe cine s-a trecut mostenirea s-a s-a facut un contract :sorry:

Multumesc anicipat
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 09:59, 3 August 2012
Va duceti la un notar de la ultimul domiciliu al defunctului si vorbiti cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum si unde gasesc pe cine-i trecuta mostenirea mary_z mary_z Buna ziua, As dori va rog sa ma ajutati sa gasesc cateva raspunsuri, dar va dau in detaliu problemele. Socrul meu a murit in urma cu 6 ani.Soacra mea ... (vezi toată discuția)
Testament, succesiune sau pãcãlealã carpinisan carpinisan Bună ziua, Mă numesc Elena şi vreau sa vă rog să mă lămuriţi în soluţionarea unei probleme: socrul meu a murit de 8 luni, soţul meu mai are o ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti? mamma mamma in iulie se intoarce cumnata mea din italia si vor sa dezbata mostenirea pt socrul meu care e decedat din 1993.eu si copilul meu ca mostenitori ai sotului ... (vezi toată discuția)