Masina mea este parcata pe un loc platit primariei, in fata blocului. intre locul de parcare si cel de joaca de asemenea amenajat de primarie nu este decat un gard de jumatate de metru inaltime. Prin urmare masina mea si altele, ale vecinilor sunt zilnic lovite cu mingea de zeci de ori. Sunt zgariate, indoite, julite. acum trei zile am scos-o din service unde am revopsit-o. am factura de 12500 lei doar pentru vopsitorie (da, 125 de milioane bani vechi). a doua zi am gasit-o cu inca 5 julituri uriase de la nisipul de pe mingii. nu ma pot certa cu parintii din 10 blocuri vecine...ce sa fac? nu mai pot!!! am Casco dar an de an asiguratorul refuza sa ma asigure din cauza aceasta...paguba e prea mare. valoarea Casco in loc sa scada, creste an de an si platesc 5000 de euro pe an pentru asigurare. sunt pana la urma un cetatean care are dreptul sa-si parcheze acolo masina, asa cum si copiii sunt pe locul de joaca. CE SA FAC???????????????
E incredibi! Nu-i vorba daca imi convine sau nu raspunsul. De bun simt e sa nu iti bati joc de bunul altuia. De bun simt e sa nu te muti din casa ta daca niste copii bat in perete (sa nu mut masina daca se joaca ei in perbriz). Cum puteti sa spuneti asa ceva? Platesc primariei taxa anuala si parchez masina la 10 blocuri distanta? Asta numiti dvs. bun simt? Atunci avem alte repere valorice ale bunului simt!
Multumesc din suflet "N53". Asa voi face punct cu punct!! Trebuie sa invatam sa ne respectam si doar astfel ne vor respect si altii. Si cu siguranta nu vom mai ajunge sa invidiem linistea vecinilor daca locuim in alte tari europene. Raman la parerea mea ca lipsa de educatie a parintilor s-a transformat in nesimtirea copiilor. Si aste se vede in toate aspectele vietii. Inclusiv in solutiile de "bun simt"!