avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... salut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

salut

Am si eu o intrebare in cazul in care divortez si exista o locuinta cump impreuna cu uzufruct pe numele parintilor ei, castig ceva din locuinta aia? chear si dupa moartea parintilor ei.Se imparte locuinta asta cu uzufruct la divort? multumesc
Cel mai recent răspuns: radu_nik , utilizator 13:41, 6 August 2012
Se imparte nuda proprietate pe moment.
Adica se imparte.Deci optin ceva, pot pierde si nuda proprietate in instanta? sau treb sa ma despagubeasca? multumesc
Depinde dacă ati contribuit la obtinerea proprietatii.
Pai daca am facut un imprumut in periada respectiva .au fost banii mei.Leam pus si termopane leam cump si usi la casa.si acum vor sa ma lase cu datori.ca imi platesc ei rata si eu sa le dau dec la notar ca nu vreau casa.pot sa am incredere si pe urma sa raman cu rata? eu de fapt vreau sa mi se achite imp si sa se spele cu casa pe cap.dar am int daca am vrun drept.Pt ca nu vreau sa raman cu toate datoriile plus ca am mai avut un imp pt nunta si mi lau achitat ai mei.ei vor sa plece curati si cu casa si fara datori.si pe mine sa ma lase cu datoriile.ce ma sfatuiti sa fac? multumesc
Aveti un drept de creanta pentru toate sumele investite.

Alte discuții în legătură

Divort; partaj radu_nik radu_nik am si eu cateva intrebari , multumesc.Eu si cu sotia mea neam certat si vem sa bagam divort.Stam cu chirie ,iar contractul de chirie este pe numele meu.Ea a ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager - credit banca pusapopescu2013 pusapopescu2013 Locuiesc cu uzufruct vager intr-un apartament. Am un credit bancar si sunt in litigiu cu banca. Dupa noile legi ale bancilor exista vreun risc pentru persoana ... (vezi toată discuția)
Divort,propietar si uzufruct covadonga covadonga buna seara.am o nelamurire.parintii mei sant divortati din urma divortului mama mea a devenit proprietar a apartamentului in care stau amindoi parintii,tatal ... (vezi toată discuția)