avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale exchange
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

exchange

care sunt pasi si termeni pentru a deschide o casa de schimb valutar?
Cel mai recent răspuns: veronagold74 , utilizator 13:33, 15 August 2012
In primul rand sa va infiintati o societate cu acest profil. Apoi vedeti ca exista mai nou Ordinul emis de Ministerul de Finante 664/2012 care reglementeaza noile reguli de autorizare a sediilor sociale si a punctelor de lucru(casele de schimb valutar). Nu uitati ca trebuie sa posedati si 75000 euro si sa si dovedeti provenienta lor licita.
multumesc.....ati putea sa imi detaliati putin pasi...pt a obtine licenta de functionare..unde se depun cei 75000 euro...si cat timp trebuiesc tinuti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb valutar nicu.geangu nicu.geangu Buna ziua, Care sunt persoanele juridice care pot desfasura activitati de schimb valutar prin autoamte ATM ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara spatiu comercial inchiriat de la asociatie de proprietari burcaionutz burcaionutz Am inchiriat un spatiu comercial de la o asociatie de proprietari. Problema e ca activitatea pe care vreau s-o desfasor in acest spatiu , necesita extras de ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu firma talossmn talossmn Buna ziua! Supun atentiei dvs. un nou subiect cu speranta ca voi primi rasp. prompte si competente ca si pana acum( in leg. cu alte probleme) si cu aceasta ... (vezi toată discuția)