avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poti fi obligat sa preiei sarcinile unui coleg de pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poti fi obligat sa preiei sarcinile unui coleg de pe alt post, in perioada concediului de odihna?

Buna ziua!
Poti fi pus sa preiei sarcinile gestionarului in perioada concediului de odihna si in acelasi timp sa iti indeplinesti si sarcinile conform fisei postului?
Adica 2 functii in acelasi timp....
Precizez ca in fisa postului nu am o astfel de atributie si in plus, instructajul SSM si DSU difera de la o functie la alta.
Preluarea/predarea sarcinilor nu se face cu inventar (nici nu ar fi posibil...).
Care este partea mea de raspundere in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:23, 18 August 2012
Atunci ce valoare are acel "ordin", fara a fi ceva oficial?
In urma acestei porunci, m-i s-a cerut sa semnez cererea cu preluarea sarcinilor acestuia, in perioada de la ....pana la....
Exista aceasta posibilitate si se numeste ”delegare de competenta”.. este actul managerial prin care se transfera responsabilitatea executarii unei sarcini catre o alta persoana.

Preluarea unei gestiuni se face pe baza de proces-verbal incheiat in urma unui inventar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a prelua gestiunea clauci clauci Buna, am fost angajata a unei compani in functia de gestionar in anul 2006 am fost avansata pe alt post .In aceasta perioada colegul care este pe gestiune ... (vezi toată discuția)
Functia operator de validare si introducere date Caddy23 Caddy23 Buna ziua, as vrea sa stiu daca cu functia de operator de validare si introducere date, se poate prelua marfa ? Pot stampila si semna facturi,avize,cmr , ... (vezi toată discuția)
Specialistul raspunde BarbuSorin BarbuSorin Buna ziua.Am o nelamurire in privinta unui anumit aspect.Lucrez in cadrul unei subunitati de pompieri si sunt incadrat in functia de comandant de echipaj si ... (vezi toată discuția)