avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... obtinere drept de libera practica si deschidere ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

obtinere drept de libera practica si deschidere cabinet individual

Buna ziua!

Am licenta in Psihopedagogie Speciala din 2008 si master in Psihologie Educationala si Consiliere. As dori sa obtin drept de libera practica in Psihologie si Psihopedagogie (ori una, ori ambele) in vederea deschiderii unui Cabinet Individual. Pot? Unde gasesc precizari si care sunt pasii (si pt era practica si pentru cabinet)? Va rog nu spuneti www.copsi.ro pentru ca nu pot intra pe situl lor de o luna. Cine ma poate ajuta?

Multumesc!
Alexei
Cel mai recent răspuns: alextri , utilizator 19:49, 19 August 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. Intre timp am reusit si eu sa deschid site-ul si am mai aflat cateceva. Daca mai sunt persoane in aceeasi situatie da, un psihopedagog poate avea drept de libera practica in psihologie scolara.
Succes!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa logoped sau psihopedagog? ElenaMariaS ElenaMariaS Doresc să profesez ca şi logoped sau psihopedagog. Conform studiilor nu ar trebui să mă împiedice nimic, dar se pare că COPSI vede altfel ... (vezi toată discuția)
Cum profesez ca psiholog? clo70 clo70 dupa terminarea facultatii de psihologie care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a profesa am auzit ca sunt necesare master aplicativ si un an de practica in ... (vezi toată discuția)