avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul prenatal si postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul prenatal si postnatal

BUNA ZIUA
As dori sa intru in concediul prenatal de la 1 noiembrie. Eu trebuie sa nasc in luna decembrie.De cate zile beneficiez si cand se poate acorda? Cine imi plateste concediul prenatal si cat la suta din salariu?
La fel, concediul postnatal de cate zile e si cine mi/l acorda? Cine imi plateste concediul postnatal si cat la suta din salariu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:53, 8 Decembrie 2018
Buna ziua, când depun documentul medical la angajator pentru a intra in prenatal , trebuie sa îmi dea ceva documente ? Sau un Nr de înregistrare ?
Nu...daca doriti numar de inregistrare, atunci certificatul de concediu medical il depuneti cu o adresa de inaintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract determinat de munca vs indemnizatia de crestere copil liliana25 liliana25 Buna seara. Sunt angajata la actualul loc de munca din data de 17.02.2012 si am contractul pe p perioada determinata de 1 an, acesta urmand sa expire pe data ... (vezi toată discuția)
Zile concediu medical SDENYS23 SDENYS23 Buna ziua am si eu o intrebare daca sotia mea a nascut pe 01. 08-2013 cate zile remedical puate lua dupanastere pana la intocmirea dosarului de crestere copil ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la concediul de maternitate in timpul somajului si inlocuirea acestuia cu un alt concediu medical pussicata pussicata Buna ziua! Va mai rog sa ma mai ajutati intr-o problema: sunt in somaj iar cand acesta se termina voi intra in concediu crestere copil. Somajul se va termina ... (vezi toată discuția)