avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional gresit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional gresit

Am intocmit mai multe acte aditional gresite, defapt am gresit litera dar este specificat punctul de exemplu: in loc de J <<salariul>> am pus I <<salariul>> , am gresit doar litera nu si continutul. Ce pot face ? Ce sanctiune exista pt aceasta greseala? Va rog ajutati ma!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:36, 22 August 2012
Nu exista nicio sanctiune pentru asa ceva .. se poate corecta acea greseala materiala ...
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns, nu este unul singur este vorba de peste 10 acte aditionale, cum as putea sa le corectez fara ale schimba !? Ce ar trebui sa fac ?
Cred ca se poate face fie o decizie colectiva pe care salariatii iau la cunostinta de greseala efectuata ... fie un act aditional rectificativ ...
Poate sa ramana asa, daca nu exista sanctiune, poate "dauna"?
Poate sa ramana si asa .. intrucat nu are cine sa va sanctioneze pentru o eroare materiala ...

Alte discuții în legătură

Sediul asociatiei de proprietari este gresit in toate actele marianamariana2012 marianamariana2012 poate fi contestata activitatea asociatiei de proprietari daca sediul a fost trecut gresit in hotararea judecatoreasca de infiintare?.greseala nu a fost ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am următoarea întrebare și speță: bunicii mei ... Catalin V Catalin V Bună seara. Am următoarea întrebare și speță: Bunicii mei au cumpărat un apartament de la icral, iar acel apartament are trecuta în acte \"sc1 în ... (vezi toată discuția)
Rectificarea unui cuvant redactat gresit al unei asociatii steaua581 steaua581 Buna ziua Am o intrebare legata de rectificarea unui cuvand care la infintarea asociatiei a fost scris gresit. Ce trebuie facut? Se poate modifica usor ? ... (vezi toată discuția)