avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Codul 6311 poate fi folosit si la Publicitate Online ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Codul 6311 poate fi folosit si la Publicitate Online fara 7311 sau 7312 ?

Buna Seara tuturor am si eu o mica problema zilele trecute am infiintat o firma si din graba am omis sa trec codurile 7311 si 7312 care am citit ca sunt pentru publicitate media .

Eu am cateva directoare web in care clienti isi posteaza firmele sub forma de anunt (profil firma) contra un tarif anual .

Intrebarea mea este pot sa facturez si sa emit contract de prestari servici doar cu 6311 sau imi trebuie neaparat alt cod caen ?

Astept raspuns
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:41, 28 August 2012
Nimeni nu stie ?
Trebuie sa aveti obligatoriu autorizate si codurile 7311 - Activitati ale agentiilor de publicitate
7312 - Servicii de reprezentare media .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator publicitate online b.elena2009 b.elena2009 Am in certificatul costatator din 2008 cu codurile : 7311 (activitati ale agentiilor de publicitate) 7312 (servicii de reprezentare media) sper ca in ... (vezi toată discuția)
Aspecte contabile si fiscale in cazul unui website anunturi pujina21 pujina21 Am infiintat un srl : -7311 activitati ale agentiilor de publicitate -7312 servicii de reprezentare media -6311 Prelucrarea Datelor, Administrarea paginilor ... (vezi toată discuția)
Cod sau coduri caen pentru orice tip de publicitate online? memenet memenet Am si eu o mare dilema: sa zicem ca: 1. am o serie de site-uri, directoare pentru indexarea site-urilor. A fost gratuita inscrierea in ele...as dori ca ... (vezi toată discuția)