avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Info continut pv control ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Info continut pv control ITM

Buna ziua!
Am primit raspunsul anchetei efectuate de catre ITM la firma fostului patron. In raspuns, ITM precizeaza ca au fost constatate o serie de deficiente, fiind incheiat un pv de control ... unitatea fiind sanctionata contraventional.
Intrebarea mea este: prin ce modalitate pot afla continutul acelui PV de control, deoarece in sesizare am precizat o multime de nereguli, care s-au incercat a fi remediate imediat dupa ce am depus sesizarea la ITM, in final fiindu-mi si desfacut si CIM-ul, inainte ca ancheta ITM sa aibe loc.
Multumesc anticipat pentru raspuns. O zi buna in continuare!

ps: daca am gresit sectiunea, va rog indicati-mi pe cea corecta.
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2012
arakys, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 17 Octombrie 2012
De acord.
Okei. Haideti sa fim ontopic.
Cum pot cere instantei sa-mi fie adus la cunostinta continutul acelui pv al itm-ului? Ce lege/motiv trebuie sa invoc?
Multumesc pentru toate sfaturile primite la acest topic cat si la celelalte de pana acum.
O zi buna tuturor!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2012
arakys, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Codul de procedura civila - art. 175 (1) : Dacă înscrisul se găseşte în păstrarea unei autorităţi sau a altei persoane, instanţa va dispune aducerea lui, în termenul fixat în acest scop. Cel care deţine înscrisul este îndreptăţit să refuze aducerea acestuia în cazurile prevăzute de art. 173.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere respinsa de angajator Alin Gheorghe Alin Gheorghe buna ziua! intrucat de fiecare data cand am avut nevoie de ajutor si vi l-am cerut ati fost intotdeauna promti si concreti,rezultatele fiind ... (vezi toată discuția)
30 de zile de la depunerea unei sesizari catre: i.t.m.bucuresti-inspectia muncii -garda financiara. nici un raspuns... ContSters212747 ContSters212747 Pe data de 23.06.2011 ( luna Iunie ) am sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti- In legatura cu contracte de munca Semnate numai de patron Noi ... (vezi toată discuția)
Control itm kadet18 kadet18 buna seara doresc sa fac o sesizare catre itm ,si vreau sa stiu daca in urma controlului inspectorul este obligat sa -mi inmineze o copie a procesului verbal ... (vezi toată discuția)