avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa CCC

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.
In luna iulie 2010 am nascut, in 31 august 2010 mi-a incetat contractul de munca, am beneficiat de indemnizatie pana cand a facut copilul 2 ani. intrebarea mea este daca ma pot inscrie la somaj.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:17, 9 Ianuarie 2013
Imi cer scuze pt. intarziere, dar abia acum m-am dus la AJOFM si mi-au spus ca pot depune actele pt.somaj.
Felicitari! Inseamna ca veti beneficia de indemnizatie de somaj.
Va mai adresez un subiect: mi-au spus sa aduc veniturile de dinaintea nasterii , nu se poate doar cu stagiul de cotizare?
Nu se poate ... va trebuie o adeverinta - exista model tipizat - cu veniturile realizate in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni.
Ca sa va poata calcula indemnizatia de somaj trebuie sa aduceti de la angajator adeverinta tip cu veniturile brute din 12 luni de cotizare la somaj anterioare intrarii in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului luizaghica luizaghica buna ziua, pe data de 12 mai 2012 termin concediul de crestere a copilului si as vrea sa siu daca pot beneficia de somaj, mentionez ca sunt profesor suplinitor ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere copil anculita anculita Buna ziua, as dori sa stiu cum se procedeaza pentru obtinerea indemnizatiei de crestere copil dupa incheierea contractului de munca. Momentan am contract de ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj pvs pvs Am un prieten care a fost viceprimar pana in august 2010. In 2011 a lucrat 9 luni la o societate angajat cu contract pe perioada determinat. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)