avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumpararea unei case
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumpararea unei case

buna ziua, as vrea sa stiu si eu ,daca se poate, la o casa in valoare de 36000 de euro cit m-ar costa notarul ?
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2012
crystyyy83, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 17:41, 16 Septembrie 2012
am inteles va multumesc :yes:
Joha a scris:


este vorba de taxa de intabulare ....adica inscrierea cumparatorului in Cartea funciara a imobilului ca urmare a actului de vanzare....


inca ma mai mir pentru ca taxa de intabulare este 120 roni si apoi inscrierea actului de vanzare cumparare inca 60 roni. ce o mai fi costand inca 60 roni? :hm:
Stimata doamna dvs stiti ce vorbiti?
Stiti ce este taxa ANCPI cand se intabuleaza imobilul in CF oe numele cumparatorului ? Stiti cum se calculeaza?! Pt persoanele fizice este 0,15% din valoare iar pt cele juridice 0,5%. Ce spuneti dvs 60 de Ron este o notare in CF care nu are nicio legatura cu taxa ANCPI pe care o percepe notarul sau taxa BCF cand trimite actul de vanzare cumparare la CF cu cererea.
Hm....mai studiati @doinita...mai studiati...cum sta treaba...si nu va mai mirati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare Roxanne30 Roxanne30 Buna seara, As dori sa va intreb cam cat ar ajunge un contract vanzare-cumparare facut intre mama-fiica si care ar fi valoarea minima a apartamentului la ... (vezi toată discuția)
Urgent!! - cumparare imobil cu procura dana 50 dana 50 Buna ziua as avea si eu nevoie de niste informatii,problema mea este urmatoare:-doresc sa cumpar o casa intr-un sat(la tara) eu momentan nu ma aflu in Romania ... (vezi toată discuția)