avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salar
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salar

As vrea sa stiu daca , in cazul in care lucrez doar 2 ore pe zi mi se poate face poprire pe salar de catre cei de la impozite si taxe locale.Mentionez ca am o amenda neplatita in valoare de 680 lei si am fost instiintat ca mi se va face poprire pe salar.Este posibil asa ceva , tinand cont ca lucrez doar 2 ore pe zi???
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:52, 4 Octombrie 2012
Da, se poate face poprire din salariu pana la limita a 1/3 din venitul net.
Stiu ca se poate pana la 1/3 din salar, dar CHIAR SI IN CAZUL CAND LUCREZ 2 ORE PE ZI?
Da, chiar si in acest caz.
In conformitate cu prevederile legale poprirea se instituie asupra veniturilor dumneavoastra pe care le realizati. Nu are relevanta ce contract de munca aveti (cu timp normal sau partial).
Multumesc f mult pt. raspuns.Deasemenea , tot de catre cei de la impozite si taxe mi s-au poprit si conturile din banci , este legal???

Alte discuții în legătură

Poprire... este posibil? le_dana le_dana fostul meu angajator a primit de la un executor judec. o adresa de infiintare a popririi pe numele meu.(neplata ratelor la un credit de consum) eu de ceva timp ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum maxim poprire pensie 2740826332154 2740826332154 care este suma maxima pentru o poprire din cauza unei executari silite ,suma care trebuie executata este de 1350 ron iar pensia este de 700ron? (vezi toată discuția)
Retinere salariu fsaromania fsaromania am primit la serviciu poprire pe salariu de la o banca. eu mai am rate la kruk (preluate de la bcr) dar nu mi se opresc pe stat, le platesc la banca. de la ... (vezi toată discuția)