avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

am intrebat daca are voie sa ma dea in somaj eu mai avand 1 an si 4 luni pana la pensie anticipata ( respectiv dupa februarie 2014
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 17 Septembrie 2012
Da, are voie sa va concedieze astfel incat sa beneficiati de somaj .. cred ca intr-un alt topic vi s-a raspuns sa verificati criteriile care sunt avute in vedere pentru stabilirea ordinii de prioritate la concediere .. criterii care pot exista in ccm aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre codul muncii- ivasciucm ivasciucm lucrez la hidroconstructia din 1980 si acum din cauza insolventei de la hidroelectrica sunt in preaviz pentru a fi data in somaj.am 54 ani lucrez din 1978 am ... (vezi toată discuția)
Criterii concediere minval minval la o concediere individuala, persoana care este pensionar si cumuleaza cu salariul si care nu este identificata pentru concediere, moral sau legal va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii sorinsps sorinsps Poti sa dai pe cineva in somaj daca mai are cateva luni pana la pensie? (vezi toată discuția)