avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trebuie sa ma intorc la vechiul loc de munca pt a mi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trebuie sa ma intorc la vechiul loc de munca pt a mi se lua in calcul concediul de crestere copil ?

Exista vreo lege care sa te oblige sa te intorci la vechiul loc de munca pt a se considera vechime in munca cei 2 ani de crestere copil? Daca imi gasesc ceva mai bun, cand pot sa plec de la vechiul loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:47, 18 Septembrie 2012
Nu este adevarat, perioada CCC se considera vechime in munca indiferent daca reveniti sau nu la angajatorul de unde ati intrat in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere la locul de munca dupa concediul pentru crestere copil IasminaT IasminaT Buna ziua, anul viitor va trebui sa ma intorc la locul de munca dupa ce am stat 2 ani cu copilul acasa! Ideea este ca eu as vrea sa nu mai lucrez in locul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.in 25 martie ma voi intoarce la muncă mai repede ... SimonaRebeca SimonaRebeca Bună ziua.In 25 Martie ma voi intoarce la muncă mai repede cu 60 de zile pentru a beneficia de stimulentul de inserție.Daca vreau sa imi schimb locul de ... (vezi toată discuția)
Vechime pe perioada de concediu ingrijire copil Radu Doina Radu Doina Buna ziua, nora mea este din iunie 2009 pana in iunie 2011 in concediu de ingrijire a copilului. Ea lucreaza la o firma si in iunie 2011 ar trebui sa ... (vezi toată discuția)