avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie locatari.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie locatari.

Buna ziua, am si eu o problema cu administratia de locatari acestia impreuna cu o parte din locatari ocupa abuziv uscătorul, subsolul, usa din spatele blocului, etc... Am fost la administratorul blocului sa cer cheie de la aceste bunuri comune si refuza sa imi dea cheia.Ce este de facut ? Va Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 19:03, 18 Septembrie 2012
Art. 23. – Spaţiile din proprietatea comună pot fi utilizate de către terţi, persoane fizice sau juridice, de drept public ori de drept privat, numai cu acordul majorităţii proprietarilor membri ai asociaţiei şi al proprietarilor direct afectaţi de vecinătate, în baza unui contract de închiriere, de folosinţă sau de concesiune, potrivit art. 39 din Legea nr. 230/2007.
H.G. 1588/2007
Norme metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari
Publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 43 din 18/01/2008

Va trebui sa va adresati presedintelui blocului sa vedeti daca ce revendicati se incadreaza in articolul de mai sus si sa ajungeti la o intelegere in privinta folosirii bunurilor comune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare cote-parti din proprietatea comuna mara78 mara78 Ce acte ar trebui sa inchei cu vecinii ca sa am proprietate exclusiva asupra podului?Se poate asa ceva? Mersi. (vezi toată discuția)
Problema legata de uscatorul de pe etaj din scara de bloc mihaela n. mihaela n. Buna ziua. Numele meu este Mihaela si am rugamintea sa ma ajutati cum sa actionez in urmatoarea situatie: sunt locatar intr-un bloc cu 15 apartamente si acum ... (vezi toată discuția)
Spatiile comune radulescuecaterina radulescuecaterina Buna ziua, Sunt presedintele unei asociatii de proprietari si doresc sa stiu daca spatiile comune, in speta spalatoria si uscatoria(nu au foat folosite in ... (vezi toată discuția)