Juhasz Emilia a scris:
andymaurul a scris:
Doamna,daca veti proceda asa cum eu am aratat,este imposibil sa nu iasa adevarul la iveala.Am destula practica in domeniu,iar daca veti lasa cat mai putin loc de intors anchetatorului (oricare ar fi el ) ,nu veti putea primi decat un raspuns pertinent.
Eu consider ca e o strategie buna. O sa pun in aplicatie si o sa revin cu un rezultat. Va multumesc.
Buna ziua
Am revenit cu cazul meu. E un caz mai aspecial. De atunci de aproape 2 ani batem pasul pe loc pt. ca nu sunt legi care sa le poata obliga pe agresor sa execute procedurile. In alte state din Europa deja de mult cu catuse ar fi dus de politie, la noi politia nu se poate atinge de el.
Sa revin - am cerut expertiza medicala, inca anul trecut. In mai trebuia sa se termine toata procedura. Dar el nici nu s-a prezentat. Am intrebat de avocat si de politist in astfel de situatie nu este o sanctiune sa-l oblige sa se prezinte la exprtiza. Raspunsul a fost ca nu, in faza de urmarire nimic nu se poate face. Eu prin avocat, am cerut expertiza in dosarul unde ma acuza agresorul ca l-as fi lovit si are fractura la clavicula si entorsa lumbago nu stiu ce. El ar miza pe faptul ca de atata timp nu se mai poate face nimic, leziunile nu mai se pot depista. Am cerut in lat oras expertiza decat unde s-a intamplat incidentul ca sa nu aiba cunostinte, fiind si medic. Doamna dr. legist unde s-a cerut expertiza m-a linistit sa stau linistita ca stie ce are de facut si in acest caz daca s-a prezentat dupa atata timp. Desi nu au mai intalnit asemenea caz. Dar acest individ mai spune ca are si alte degradari a starii de sanatate, si ca nu mai aude. Se poate sa-l accepte si sa-mi faca figura din nou? Dupa atata timp il mai crede cineva? A mai cerut si bani de drum deasupra ce nu era de obligatia mea. Dar la sfatul politistului anchetator si a avocatului am acceptat sa-i platesc banii de drum, ca vezi doamne ca medic nu ar avea bani!-desi nu era obligatia mea. Tipul asat e incredibil! Poate sa joace cu legile asa cum vrea el! Ca de fapt pe el nu poate prinde legea. In plus martorilor mei, pt. toti!- a depus plangere pt. marturie mincinoasa. Avocatul a spus ca acum vrea sa se sustraga de la acuzatii si nu mai stie in disperare ce sa mai ghiceasca. Ca de retras nu-si mai poate retrage atatea minciuni.
Ce mai pot face? Mi-e groaza ca din victima o sa devin inculpat si ma face sa raman cu un dosar penal si despagubiri! Pe cale cinstita si cu adevarul nu mai vad cum o sa pot iesi? Sunt disperata! Ce imi mai spuneti, ce se poate face?