avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Si eu am un caz in care am zis ca doar merg la politie si il voi refuza pentru ca persoana agresata nu poate fi acuzata daca nu a atins pe nimeni...
Si ca sa verific ce ati zis dvs. ( cred, ca dvs. ati zis - adica daca e posibil asa ceva) am luat cazul...
Se pare ca exista si posibilitatea ca o persoana agresata sa fie pusa sub invinuire...
Deci, eu nu va mai pot contrazice...#-o
Problema este ca in dosarul de care zic eu lucrurile devin greoaie...toata lumea se spala pe maini...
Parchetul nu stie ce sa faca...
Si eu sunt putin derutat...astazi...dar sper sa reusesc sa inlatur deruta...
avocat Claudiu Lascoschi
Nu inteleg ce doriti sa insinuati?... Da, intr-adevar asa este, ca in Romania si daca nu te-ai atins de nimeni se poate sa devii invinuit si de cealalta parte ai fost si agresat. Si sa vedeti ce leziuni a suferit!!!
Pana la urma tot s-a prezentat tipul la expertiza se curios este de ce mai trebuie sa-si refaca radiografiile si analizele?! Lovindu-ma un barbat de aprox. 2 m nu am avut fracturi, iar el invinuindu-ma pe mine ca l-as fi lovit a suferit fracturi, traumatism cranio cerebral si ceva si cu coloana are etc. In mod ciudat a mai avut a doua zi un incident cu un alt vecin si are aceleasi simptome in CML si a doua zi, aceleasi fracturi, aceleasi traumatizari. Nu e interesant? Si de data asta toti vecinni s-au ales cu dosar penal ca nu cumva sa putem merge unul celuilalt martor. Pt. ca daca ai o invinuire nu mai poti fi martor in acelas caz. Ce multe stie individul asta! Parca ar citi din carte, dar si minciunile le invata repede.
Multumesc mult de ajutor! Am avut nevoie mare de al dvs.