avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... autoritate parinteasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

autoritate parinteasca

Am un copil minor provenind dintr-o relatie de concubinaj de 5 ani, copilul fiind recunoscut si avand numele tatalui. El locuieste in chirie intr-o noua relatie, eu doresc sa ma stabilesc in Austria prin casatorie. Doresc sa stiu care sunt conditiile pentru a putea obtine custodia copilului in situatia in care ma stabilesc in strainatate.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:29, 2 Octombrie 2012
e dificil, deoarece fostul are un domiciliu in Iasi, eu figurez cu un domiciliu in Barlad(unde nu mai locuiesc) si suntem ambii stabiliti in Constanta.. deci exista posibilitatea de a depune dosar in oricare din aceste orase?
Nu poate depune peste tot.. ar trebui pe raza domiciliului dvs din buletin. Uitati-va si dvs la toate unde ar fi posibil sa depuna, cautati si dupa numele lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire cu minor in alta tara daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna seara , sunt divortata din septembrie 2010 , am o fetita de 9 ani care mi-a fost incredintata definitiv prin hotarare judecatoreasca , iar tatal are ... (vezi toată discuția)
Tatal refuza sa-si dea acordul lilicu lilicu - divortul a fost anul trecut in ianuarie , pe vechiul cod, si mama are custodia copilului , tatal are drept de vizita - mama sa recasatorit cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Custodie copii minori andreea1184 andreea1184 Daca tatal este plecat din tara si eu la randul meu vreau sa plec sa ma stabilesc cu copii in afara tarii cum pot proceda?Am vreo sansa daca actionez in ... (vezi toată discuția)