Buna ziua,
as dori si eu sa stiu daca avocatul meu isi face treaba. Am 2 dosare recuperare taxa auto si l.am platit conf. intelegerii. A intocmit actele, le-a depus la Tribunalul Buzau ca prim pas, acesta a dat unda verde sa.mi iau banii, numai ca am inteles ca dosarul (in urma apelului?) a fost trimis la Ploiesti, ca pas 2, urmand ca cei de acolo sa dea raspuns FINAL. Toate bune si frumoase, numai ca astept de prin aprilie, si deja mi se pare prea mult!... In sensul ca, ok, merge greu treaba in sistem, dar varul meu, care a facut toata povestea FARA AVOCAT, si.a luat banii mult mai repede ca mine. Nu stiu exact cum a facut, eu am zis sa fac cu avocat "ca e sigur", dar... regret deja. Deci, cat e normal ca acest dosar sa "STEA" la Ploiesti? Are cineva idee, are cineva dosar recuperare taxa auto acolo, sau ati auzit? Multumesc pt raspuns!
Da. Avocatul dvs. isi face treaba. Problema este ca sunt foarte multe dosare si cam putini judecatori. Ca sa vedeti ca si la Botosani( Curte de Apel Suceava) dureaza la fel de mult(poate chiar mai mult) va spun ca mai multe dosare castigate in mai 2012 la Tribunal BT au termen (recurs)la Suceava (Curte) in iunie 2013.
Deci:
1.Daca a fost admisa actiunea, inseamna ca avocatul si-a facut treaba(de asta l-ati platit).
2. Termenele nu le stabileste avocatul, ci onorata instanta.
Solutionarea cauzelor difera de la caz la caz de la instanta la instanta,neexistand termen impus pentru solutionare
Aspectul ca speta dvs a parcurs mai multe etape,fond,apel demonstreaza ca aparatorul dvs a intampinat greutati dar ca staruie in directia reprezentarii si apararii intereselor dvs
Cunoscand numarul dosarului,fiind parte,puteti accesa site-ul instantei ,de unde puteti afla detalii-daca nu reusiti aflarea acestora de la aparatorul dvs
Legea 290/2003
iulian nicu
as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)
Legea 59/1934
chimardan
Buna ziua , am o cauza in desfasurare si de mai bine de 2 ani nu e rezolvata , intemeiata pe art. 67 din Legea 59/1934 privind anularea unei file CEC.
In ... (vezi toată discuția)