avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Dupa un an trebuie sa predau permisul.Mi-a fost luat in 2011 si dupa un an de procese au castigat.Am depus atunci contestatie si acum trebuie sa-l predau ptra ca a castigat politia.Am avut fiecare un martor.Se mai poate face ceva cu recurs?
Cel mai recent răspuns: tudor2012 , utilizator 13:19, 3 Octombrie 2012
Mai sunteti in termen?
habar nu am ,astazi am vb cu avocata care s-a ocupat de caz si m-a intrebat daca vreau sa fac recurs,dar ce sanse de castig am?
tudor2012 a scris:

habar nu am ,astazi am vb cu avocata care s-a ocupat de caz si m-a intrebat daca vreau sa fac recurs,dar ce sanse de castig am?

Ne intrebati ce sanse aveti. De unde sa stim noi daca nu ati relatat motivul pentru care vi s-a suspendat dreptul de a conduce.
tudor2012 a scris:

avocata care s-a ocupat de caz si m-a intrebat daca vreau sa fac recurs

ce avocata aveti daca va intreaba pe dvs. in calitate de client daca vreti sa faceti recurs?:hm:

sfatul privind recursul trebuie sa il primiti tocmai de la avocata.

daca v-a pus aceasta intrebare parerea mea este ca deja ati pierdut, si timp si bani.

intrebarea a sunat in felul urmator: "-Mai facem recurs? Ca tot pierdeti!" :tooth:

in momentul in care angajezi un avocat acesta trebuie sa iti apere interesele pana in "panzele albe" adica pana la o hotarare definitiva si irevocabila sau numai definitiva, depinde daca-i pe civil sau penal (am invatat si eu treaba asta cu felul hotararii tot de pe forum :) , de la un avocat care nu cred ca si-a intrebat vreodata clientul daca mai face recurs ;) )

mi-a fost suspendat ptr ca militianul a considerat ca am depasit pe trecerea de pietoni.am depasit la o distanta de aproximativ 50 metrii si trecerea era intr-o curba la dreapta deci era imposibil sa depasesc ptr ca nu aveam vizibilitate.am avut si un martor dar se pare ca degeaba.la fel a avut si militianul un martor,pe cel pe care l-am depasit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata societate comerciala eds228 eds228 Buna ziua,am o problema serioasa de mai bine de 10 ani, in legatura cu magazinul de vis-a-vis de casa mea,problema care a generat certuri serioase cu patronii ... (vezi toată discuția)
Recurs contestatie pv in instanta cristi_tnt cristi_tnt Va salut, Doresc cateva sfaturi in vederea intocmirii unui recurs. Anul trecut pe 06.Ianuarie am fost oprit de un militian chipurile ca am trecut pe ... (vezi toată discuția)
Termen predare permis dupa respingere contestare proces verbal silviucostinel silviucostinel Buna ziua. Anul trecut in noiembrie mi-a fost retinut permisul pe o perioada de 30 de zile pentru depasirea in zona cu depasirea interzisa. Am depus ... (vezi toată discuția)