Buna ziua!Am mostenit ,impreuna cu doua surori ,printre altele,casa parintilor nostri ,acum decedati.In acea casa isi are sediul social firma uneia dintre surori.Nu sunt de acord ca aceasta firma sa isi mai aiba sediul acolo si intreb cum as putea face pt a-si schimba acest sediu in alta parte?
Inteleg ca si sora care are firma mosteneste o parte din casa, deci are si ea niste drepturi.
Daca veti dori cu adevarat sa-si mute sediul de acolo n-o puteti face decat prin actiune in tribunal si va trebui sa-i aratati judecatorului de ce nu mai doriti si sa-l convingeti de acest lucru. Altfel, nu se poate.
Sora dvs, sigur are un un contract de comodat
Sunteti trei mostenitori! Ati facut partajul succesoral ?
Cred ca problema se poate rezolva amiabil chiar prin mediere, avand in vedere ca sunteti rude si..activitatea trebuie sa se fie de tip consultanta, sau este doar sediul social.
Avem o succesiune pe parti dupa decesul tatalui meu,cand mama era in viata,iar dupa ce a murit mama nu am facut inca.Firma are si sediul social si punct de lucru inactiv ,insa.Nu as fi atat de radical ,insa ea se poarta foarte urat,ireconciliabil.
Consider ca este bine sa deschideti actiunea sucesorala si dupa decesul mamei.
Cu aceasta ocazie, exista posibilitatea ca sora sa revina la sentimente mai bune.
Mostenire
sorinmold
tata casatorit a doua oara.mama vitrega nu mai are copii.dupa ce a decedat tata apartamentul revine dupa cate stiu eu copiilor tatalui si mamei ... (vezi toată discuția)