avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebarea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebarea

Buna seara.Se poate ieca si nu este platit impozitul de primarie instraina o locuinta sub forma de donatie(etc)...pe care este pusa ipoteca si nu este platit impozitul la Primarie de catva ani...Nu pt vanzare.....Rog raspuns...
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 10:16, 26 Ianuarie 2009
Nu se intelege intrebarea, va rog reveniti

av. Boncu
Se pare ca cineva a dorit sa se "camufleze" atat de bine incat tocmai a iesit in evidenta.:tooth:
In concluzie, imobilul nu se poate dona daca este ipotecat.
??????????????????????
Scuze.. intrebarea este daca se poate dona s-au proceda prin alta cale o locuinta la care nu este platit impozitul la primarie,este pusa o ipoteca pe ea de 10000Ron.Nu vreau sa o vand....Rog

raspuns...
Asa dupa cum v-am mai spus, nu se poate dona o locuinta pe care este instituita o ipoteca.

Alte discuții în legătură

Donatie sim_32 sim_32 Cum se poate dona o 1/4 dintr-o locuinta aflata sub gaj la o banca? (vezi toată discuția)
Plata sultei prin credit ipotecar? kdoina2007 kdoina2007 In cazul unei sentinte de partaj cu plata sultei, daca nu am banii si va trebui sa ma imprumut de la banca, aceasta va acorda creditul? Daca nu, ce metoda ar ... (vezi toată discuția)
Impozit antecontract de vanzare-cumparare apartament apu apu Buna ziua, am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament. Pe langa taxele notariale, mi s-a solicitat si am achitat impozitul de 2%, ... (vezi toată discuția)