avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... care este temeiul juridic al actiunii in evacuare dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

care este temeiul juridic al actiunii in evacuare dupa noul cod civil?

Ce art putem invoca intr o actiune in evacuare?
Va rog frumos
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MagiranL , utilizator 11:19, 7 Iunie 2014
asa am considerat si eu. nu cred ca ar fi legal sa fim constransi la - desigur plata unei taxe de timbru imense, pentru ca de ce sa ocolim adevarul, asta este defapt marea problema la o revendicare:), cand se poate foarte bine uza de acest 555 c.civ., si pe cale de evacuare.
in orice caz, am primit termen de discutie pe exceptie, la judecatoria rm.valcea, lucru total gresit din punctul meu de vedere - deoarece exceptia nu s-a discutat dar s-a intrat in probatiune, asa ca, daca veti dori va voi tine la curent, in decembrie, ce curs va lua aceasta actiune.
Va multumesc pt. sfaturi.
O zi buna
Te duci la enel si intrerupi curentul pentru o luna, cea mai rapida evacuare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de kafka. pe ce îmi pot baza contestaþia în anulare? selfdefender selfdefender Trebuie să formulez o contestaţie în anulare, dar nu ştiu unde s-ar putea încadra motivele, dintre cele menţionate în C.proc.civ. În decizia nr. ... (vezi toată discuția)
Procedura exceptia inadmisibilitatii - suspendare adrianadamian09 adrianadamian09 Prin amabilitatea dvs., va solicit o clarificare privind procedura civila in urmatoarea speta: Intr-o faza initiala a fondului unui proces de revendicare, ... (vezi toată discuția)
Exceptia de inadmisibilitate. cand se accepta? hopeless1 hopeless1 buna ziua! azi am avut iarasi termen intr-un dosar prin care ma judeca inca din 2008 si a dat D-umnezeu sa se cam termine. dar am ramas cam in dubii cand ... (vezi toată discuția)