avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie la volan

salut cine stie cat iese la recalculare 0,80 si 0.70 alcool in sange, va multumesc !
Cel mai recent răspuns: alex_sah41 , utilizator 20:55, 19 Februarie 2013
eu am achitat taxa la caseria I.M.L. si tot eu trebuie sa depun chitanta la secretariat ?
DA ,de la casierie trebuia sa mergeti la un alt birou si sa depuneti chitanta pentru ca altfel ei nu va fac recalcularea daca nu au nr.,serie chitnata ,de ce va spuns pentru ca am facut citeva si stiu tot mersul ,
ok ,
recalcularea este 0,55 . dar cand s-a facut constatare am accidentat usor pe trotuar o persoana care a mers la politie si a dat declaratie ca nu doreste sa depuna plangere .ce urmeaza ?
Nu inteleg ce vreti sa spuneti prin "cand s-a facut constatare"?
ziua accidentului

Alte discuții în legătură

Conducere in stare de ebrietate tomi_mithos tomi_mithos Sunt Raul,din Cluj,as avea nevoie de cateva raspunsuri,sfaturi,am avut un accident rutier soldat cu doua victime (minore)una din ele a avut si o operatie la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Pitiku87 Pitiku87 Am avut 0.44 in aerul expirat si 0.65 in sange.Ce mi se intampla?? multumesc mult. (vezi toată discuția)
Recalcularea alcoolemiei. (1) 0,90 - (2) 0,70 lucian9999 lucian9999 buna ziua tuturor.in data de 07-08-2010 ora 21 am fost implicat intr-un accident rutier.am intrat intr-o curba cu viteza mare si am intrat cu masina intr-un ... (vezi toată discuția)