avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale activitati de consultanta in management
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

activitati de consultanta in management

Cod caen - 702 Activitati de consultanta in management
7021 Activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii
7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management
Ce poti face mai exact ca PFA pe aceste activitati (ce inseamna aceste activitati concret) si ce pregaire trebuie sa ai?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ramona24 , utilizator 14:35, 29 Octombrie 2012
Pentru utilizatorul @ Ciobanu Vasile:
Da, interesant! Desi registrele din tara au indicatii pentru o aplicare unitara a legii se pare ca mai sunt si derapaje si interpretari personale ale anumitor angajati de acolo.
Diferenta este ca eu nu ma duc sa tatonez terenul sa vad cam pe unde as putea sau cam ce-ar trebui sa depun, eu ma duc cu actele pregatite in conformitate cu prevederile legale si ma "bat" pe baza legii sa fie aplicata in conformitate.
Va multumesc tuturor.
Ma interesa consultanta pe proiecte cu finantare nerambursabila europeana pentru firme.
M- am lamurit.:hugall:
Multa bafta!
Ar mai putea include: de consultanta si instruire pentru afaceri si management, respectiv: implementarea sistemelor de management al calitatii - ISO 9001, implementarea sistemelor de management de mediu - ISO 14001, securitate ocupatională - OHSAS 18001, securitatea informatiei – ISO 27000, siguranta alimentului – ISO 22000, incercari si etalonari laboratoare – ISO 17025, analize medicale – ISO 15189. De asemenea, consultanta in domeniul software si serviciilor IT (ISO 20000; ITIL; ISO 15504; ISO 12207), resurse umane si programe de instruire pentru specialisti si auditori interni în domeniile calitate, mediu, sănătate si securitate în muncă si securitatea informatiei. Un alt domeniul de activitate il constituie acordarea de servicii de consultanta SSM (Sanatate si Securitate in Munca) si SU (Situatii de Urgenta). Tot ca un domeniu de activitate il reprezinta si oferirea de serviciu externalizat de responsabil de mediu.
......Insa pentru toate acestea trebuie sa aveti anumite atestate.Pentru detalii, nu ezitati sa ma contactati.
multumesc=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate financiar contabila pe cod caen 7022? AdrianRosca AdrianRosca Daca am la PFA cod caen 7022 pot sa desfasor activitati in domeniul financiar - contabil? (vezi toată discuția)
Contract de consultanta pfa cod caen 7022 AlphaAlex AlphaAlex Ce contracte sunt valabile pentru desfasurarea 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management? Pot incheia contracte de consultanta? (vezi toată discuția)
Activitati pe codul caen 7022 daciana91 daciana91 Buna ziua, care din activitatile enumerate pot fi desfasurate in baza codului CAEN 7022? - intocmire si transmitere in Revisal a contractelor de ... (vezi toată discuția)