Buna ziua! Problema mea ar fi urmatoarea: Am intentat proces pentru a recupera taxa auto. Dupa ce tribunalul mi-a dat castig de cauza, procesul a ajuns la Curtea de apel. Acum sunt citata sa ma prezint cu "copie motive". Ce inseamna acest lucru? La ce motive se refera, dat find faptul ca inca la intentarea procesului am atasat dosarului acte referitoare la calcularea taxei auto si plata acestuia precum si motivele pentru care cer restituirea acesteia. Mentionez ca in momentul de fata ma aflu in strainatate si mi-e imposibil sa ma prezint la proces. Ce pot face in acest caz? Trimit o intimpinare? Ce va contine acesta daca motivele deja au fost enumerate inca de la inceput? Ce se intampla daca nu ma prezint la proces? Mentionez ca am cerut judecarea in lipsa inca de la inceput... Va multumesc pentru ajutor!
Dv ati primit o copie a motivelor de recurs depuse de catre finante. Dv puteti trimite intampinare solicitand respingerea recursului, insa chiar daca nu trimiteti intampinare instanta de recurs va solutiona cauza. urmariti pe portal solutia.
Recurs
marusca
In recurs mai pot depune probe noi?
Daca nu am avocat pot sa sustin oral singura cauza? Sau trebuie sa depun totul in scris si atit.
Ma refer la un proces ... (vezi toată discuția)