avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatia pe drumurile publice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatia pe drumurile publice

Buna ziua ,
Am o nelamurire in legatura cu proiectul de lege care modifica ORDONANŢA DE URGENŢÃ nr. 195 din 12 decembrie 2002 privind circulaţia pe drumurile publice cand intra in vigoare?
Si interdictia de a circula cu o masina cu numere straine mai mult de 90 de zile pe an de cand se aplica? din ianuarie 2013?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Punctul 26 din ordonanța nr.1/2022 se aplică la 90 de zile ... Legendarul11 Legendarul11 Punctul 26 din ordonanța nr.1/2022 se aplică la 90 de zile de la publicarea în monitorul oficial? (vezi toată discuția)
Raza numerelor galbene de la primărie Posobescu Posobescu Salut am o întrebare va rog . Am cumpărat o motoreta Yamaha TZR 50 cu ceva timp in urma am fost cu ia la rar , am talon pe numele meu nou , am fost și la ... (vezi toată discuția)
Auto inmatriculat strainatate poate fi condus in romania peste 90 zile? Ana_Steflea Ana_Steflea Buna ziua , Daca ma poate ajuta cineva as vrea sa stiu daca pot conduce un autoturism inmatriculat in strainatate mai mult de 90 de zile de la introducerea ... (vezi toată discuția)