avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... tatal si indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

tatal si indemnizatia de crestere a copilului

buna ziua!
sotul meu are un pfa din mai 2009 si in ultiile 12 luni a realizat venituri impozabile.are toate platile si impozitele la zi. eu sunt insarcinata si la inceputul lunii ianuarie voi naste. eu nu am lucrat si nu am dreptul la indemnizatie.
intrebari:
-sotul beneficiaza de indemnizatie?
-cand poate depune dosarul?
-cum suspenda pfa si cand?
-daca se intoarce in cateva luni la activitate, poate beneficia de suplimentul de insertie?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristinaxxx , utilizator 14:46, 12 Decembrie 2012
multumesc pentru raspuns. oricum, sotul a platit pe 2012 la casa de pensii, dar credea ca este o conditie pentru a beneficia de ccc sau de stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc pentru tata diana_ana_mihaela diana_ana_mihaela Ma intrereseaza si pe mine daca sotul meu poate beneficia de indemnizatia pt cresterea copil si care ar fii suma daca opteaza sa stea un singur an in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil tata pfa catalinaandrei catalinaandrei Buna ziua, Sunt insarcinata si ar trebui sa nasc la sfarsitul lunii octombrie. In momentul de fata nu realizez venituri, asadar nu indeplinesc conditiile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil catalinhabet catalinhabet Detin o Intreprindere Individuala de 3 ani si primii ani am fost pe pierdere si ultimul an pe profit. Sotia nu este angajata si vreau sa stiu daca pot primi eu ... (vezi toată discuția)