avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pausal la asociatie de proprietari detinatori de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pausal la asociatie de proprietari detinatori de apometre

Buna,
Am si eu o problema care desi nu m-a costat enorm ma deranjeaza ca si principiu.
Din cauza ca s-au pierdut apometrele am fost trecut conform hotararilor asociatiei cu o cantitate mare de apa, am platit aceasta cantitate cu gandul ca se va regulariza.

Dupa o luna in care am fost trecut cu zero la apa am inceput sa fiu taxat din nou cu consumul pe care il am desi nu am consumat inca ce platisem in regim de pausal. Am depus o sesizare la presedintele asociatiei si la administrator si mi s-a raspuns ca nu se prevede sa se faca regularizare.

Ca un rezumat, asociatia m-a penalizat cu metri cubi de apa inexistenti. se poate verifica si regulariza daca o sa calculam consum vs plati facute.

Am facut deja o plangere la primarie si inca nu am primit raspuns(au ei un departament care se ocupa de asociatii)

Daca aveti o sugestie, un sfat, toate ar fi binevenite.

Multumesc anticipat,
LVD
PS: Daca nu am ales bine sectiunea rog un moderator sa mute subiectul. multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2012
lvd, utilizator
Cel mai recent răspuns: marilyn31 , utilizator 14:40, 6 Noiembrie 2012
Iti urez succes in rezolvarea problemei tale; Asa e, ar trebui sa invatam sa convietuim.. dar vezi ca inca suntem la inceput si au ramas multi cu spiritul fostului sistem si partial al actualului(:D) asa ca, daca vrei sa fii tratat la standardele actuale ale Romaniei..cam astea sunt - fiecare se invarte sa mai scoata un leu - ... e trist.
Daca vrem standarde din afara implementate aici.. nu stiu... ce sanse avem..

Sincer imi pare rau un pic pentru ca mi-am luat apartament aici... La doua strazi mai incolo am un prieten care are un administrator/presedinte(da, doi in unu) si nu a platit niciodata la pausal desi uita uneori sa duca apometrele, scara arata foarte bine, bloc ingrijit.

Asta e unii au ghinionul sa dea peste fomisti care pentru 10 lei si-ar vinde si parintii.. cam asta e impresia pe care o am despre cei care fac abuzuri d'astea - ii domina foamea. :)

Scuze de excesiva sinceritate.
A, si nu platesc penalizari.. asta ar fi culmea - am zis ca eu am platit pausalul ca sa nu platesc penalizari.. O sa ma gandesc la ideea cu dobanda, e adevarata, da nu m-as lacomi ca cine stie imi gasesc masina zgariata :)) si oricum.. pentru cativa lei nu ma mai pun cu prostul.

Merci de raspunsuri - iti tin pumnii!!!
Macar te pot ibucura de atat...e drept si corect sfatul.."Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita"///sper sa nu ma banneze vreunul din moderatori..pentru expresia jignitoare...Am jignit doar Mintea...domnilor si doamnelor...

Si eu am platit pausal..vreo 10 mc pe fiecare utilitate,per persoana, dar cand vezi ca te fura 1, 2 .3 ...o dai...undeva de oaresce bun simt...si pui picioru'n prag.."Nene..mai tango asa...ca bate la ochi!"..daca te trezesti cu ..oaresce in coaste..atunci..n-ai de ales or o incasezi..ori reactionezi...

Promit sa nu mai deviez de la topic...//Multumesc/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometre Gi0 Gi0 buna ma poate ajuta si pe mine cineva....eu vreau sa dau apometrele INAINTE adica sa platesc apa consumata deoarece am apometrele in urma si pe hartie mai mult ... (vezi toată discuția)
Tragerea la raspundere a personelor care nu declara consumurile de apa AncaIo AncaIo Buna ziua! M-ar interesa daca stie cineva ce masuri legale pot fi luate impotriva locatarilor care nu isi declara consumurile lunare reale a apometrelor, iar ... (vezi toată discuția)
Administratorul reproseaza consum mic de apa hadelina hadelina Buna seara, problema mea este lagata de administratorul blocului care imi reproseaza ca am consum prea mic de apa, mentionez ca locuim 2 persoane in ... (vezi toată discuția)