avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... repartitie ajofm.....mai este obligatorie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

repartitie ajofm.....mai este obligatorie?

mam angajat la o firma si mia cerut repartitie de la ajofm....eu stiam ca nu mai este obligatoriu ...ci doar firma trebuia sa declare postul liber,,,,ceva de genul////
totodata.....la o intreprindere individuala care are 2 angajati in constructii in cazul in care nu leam cerut repartitii si nici nu am declarat ca as avea posturi disponibile la ajofm se poate intampla ceva?adica sami dea amenda ca nu am facut asa ceva?nici nu stiam ca se mai face!
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:02, 5 Noiembrie 2012
Nu este obligatorie acea repartitie de la AJOFM .. acest lucru este folosit in practica doar in cazul in care sunt angajati someri.
pai bun eu am fost somera adica o lunga perioada nu am avut de munca si nu am avut nici somaj....ar trebui repartitie?
Nu va trebuie repartitie .. in principiu, asa cum am spus, acea repartitie se da de catre AJOFM pentru cei care sunt şomeri înregistrati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitie de la a.j.o.f.m ContSters237987 ContSters237987 SINT somer inregistrat si am avut un dosar la un angajator acesta ma chemat sa imi faca angajarea. ANGAJATORUL unde ma angajez ma trimis la A.J.O.F.M sa imi ... (vezi toată discuția)
Repartitie somaj Vioreld Vioreld buna ziua. daca o societate are sediul intr-un oras si vrea sa angajeze un salariat dintr-un alt oras, repartitia de la somaj se obtine de la agentia cu sediul ... (vezi toată discuția)
Boala de care sufar, imi ia dreptul de a mai munci in domeniul in care m-am pregatit... ContSters160566 ContSters160566 Buna seara! De o luna jumate, am aflat ca sufar de Hepatita B (boala care am luat-o acum 5 luni prin intermediul unei extractii dentare)... :((:((:((Problema ... (vezi toată discuția)