avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... apel cu numar ascuns
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

apel cu numar ascuns

De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ma suna la ore nepotrivite, doar ca aproape in fiecare zi ma suna timp de 5 luni de zile ceea ce este f stresant. E numarul meu de telefon si vreau sa stiu cine ma dereanjeaza.

Am sunat la firma de telefonie mobila si mi-a spus ca tot ce pot sa fac este sa depun o plangere la politie.

intrebarea mea este ce as putea sa scriu in acea plangere, ce articol imi da mie dreptul sa aflu cine ma derenjeaza?
Trebuie sa fac o plangere bine intemeiata pt ca nu cred ca cei de la politie vor acorda foarte multa atentie.

insa cred ca am acest drept de a afla cine ma derenjeaza si eventual sa fie tras la raspudere.

va multumesc anticipat pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Marian1 , utilizator 10:53, 28 Septembrie 2011
Si eu am primit numeroase apeluri cu nr.ascuns, raspundeam si pur si simplu statea, oricum stiam ca nu am ce face, era deranjant dar nu atat de frustrant cum este acum cand ma suna un nr. (probabil e cartela ca nu si-l ascunde) si ma amentinta urat de tot, am sunat la compania de telefonie mobila de care apartin insa mi-au spus ca nu pot face nimic fara sa merg inainte la politie, nici macar daca e cartela sau abonament nu vor sa dezvaluie sa stiu daca are rost sa bat drumul si sa imi pierd vremea.
Primesc astfel de apeluri doar noaptea, pe la 2 , 3 sau 4 , la cateva saptamani distanta . Am fost la politie , mi s-a spus ca pot sa fac plangere dar numai daca un procuror aproba se va solicita de la compania de telefonie mobila numarul care a sunat si antena GSM care a inregistrat apelul .Iar procurorul aproba acest lucru doar in cazuri bine justificate .
Nu stiu daca e asa sau dl politist a vrut sa ma faca sa renunt ca sa nu-si bata capul prea tare dar atata timp cat companiile de telefonie mobila refuza sa iti puna la dispozitie aceste date ( nu stiu de ce protejeaza psihopatii !) , politia nu se implica , legi in acest sens se pare ca nu exista , noi cei care platim serviciile de telefonie mobila suntem descoperiti in fata oricarui nebun care nu are somn sau nu are treaba .
Traim intr-o tara a abuzurilor incurajate !
Bun topicul, eu am un barbat care ma suna de 2 ani incoace la interval de 2-3 luni constant, noaptea, am incercat sa stau de vorba cu el, e putin bolnav psihic, cateodata ma jigneste,dar de cele mai multe ori ma roaga sa vorbesc cu el, imi vorbeste frumos, se masturbeaza in timp ce vorbeste cu mine,si-mi spune cat ma doreste:)))
cu toate astea, noaptea trecuta l-am injurat ca la usa cortului, mi-a ajuns si mie....si acum vodafone ma trimite la politie,apoi la procuratura, ce sa scriu in plangere? ca am un obsedat sexual care ma suna? si caruia i-am vorbit in ultimul hal? ma mai fac si de tot rahatul...
nu stiu cum sa gasesc o solutie mai practica sa aflu cine este, am auzit ca exista programe facute de firme sau de hackeri care iti dezvaluie identitatea apelantului, am mai auzit si ca ,daca ai pile la operatorul de telefonie mobila, imediat se poate afla cine te suna, deci pana la urma, in cazul meu, vodafone-ul vede cine ma deranjeaza,doar ca protejeaza identitatea respectivului psihopat... stie cineva o alta modalitate de a demasca acesti nebuni?
da, este adevarat, ei vad in sistem nr celui care suna cu "privat". doar ca nu iti pot spune tie asta, insa la cerearea politiei de ex pot comunica nr de telefon si in cazul in care este abonament si identitatea.
daca este cartela nu iti poate spune cui apartine decat in anumite cazuri ( de ex daca respectivul a schimbat cartela sim si a dorit sa pastreze nr a trebui sa lasa o copie dupa c.i)
se rezolva mai usor printr.o cunostiinta care poate sa traga cu ochiu...se poate si suspenda nr daca este cartela prin diferite mijloace
Pe mine m-au ajutat cei de la numarascuns.ro Sunt foarte amabili si am scapat de o problema care persista de 2 ani. Mi-au zis numarul ascuns in 2 zile . Ii recomand sincer orcui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apeluri telefonice cu nr ascuns (www) spulberalexandru spulberalexandru cum pot sa vad ce numar de telefon ma sunat daca e cu numar privat? tot ma suna cineva cu numar privat si nu stiu cine e.X-(#-o:(:hammer: (vezi toată discuția)
Apeluri cu numar ascuns corina_alice corina_alice De mai mult de un an de zile ma confrunt cu o problema care a ajuns sa ma streseze. Primesc apeluri repetate, zilnice, cu numar ascuns atat pe telefonul fix ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice de la un necunoscut lilianahristova lilianahristova Buna ziua,ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta pentru mine si familia mea si as vrea sa aflu ce as putea face.Un individ suna incontinu,zi-noapte...., ... (vezi toată discuția)