avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme administrator asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme administrator asociatie

Buna seara,

Prietenul meu s-a mutat de 1 an intr-un apartament(este proprietar). De cand s-a mutat aici este in vizorul administratorei, ca asa e la noi, esti nou in bloc, daca esti si din provincie cu atat mai rau. De vreo 2 luni am stat mai des la el. Mentionez ca eu locuiesc in alta parte si imi platesc toate darile acolo. Astazi i s-a atras atentia ca incepand de la 1 dec. voi fi trecuta si eu la asociatie, caci s-au plans vecinii ca m-au vazut prea des etc. El i-a spus ca eu platesc in alta parte etc dar a spus ca nu o intereseaza. Intrebarea mea este urmatoarea: ma poate trece la asociatie fara ca eu sa ii aduc copie dupa buletin? E legal ca ea sa treaca pe oricine ii vine ei supararea, ca deh vine prea des? mai ales ca prietenul meu i-a spus in repetate randuri ca nu e adevarat ca locuiesc aici. Mentionez ca stiu ca o persoana are voie sa stea 15 zile fara sa fie trecuta la asociatie.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:25, 30 Noiembrie 2012
In enumerare este si gunoiul. Asta e singurul care se repartizeaza pe numar de persoane.
Am contestat decizia presedintei de a trece 2 persoane si ni s-au raspuns urmatoarele:

"Cu privire la motivarea trecerii unui nr. de 2 persoane cu incepere din data de 01.10.2012, asociatia isi bazeaza decizia pe hotararea luata de catre comitetul executiv in cadrul sedintei din data de 16.01.2012 - hotarare a carei aplicare a fost amanata timp de 9 luni pe considerentul ca proprietarul ar fi avut obligatia legala si morala de a comunica nr. real de persoane.... bazandu-se pe confirmarile proprietarilor de la apartamentele invecinate."
In continuare, pe mai bine de jumatate de pagina se dezbate problema neplatii la timp a darilor la asociatie.
Nu trebuie sa existe un act semnat, stampilat care sa ateste decizia luata? Proprietarul nu a fost chemat in cadrul sedintei intrunite si nici anuntat, personal de acesta dna, pana in prezent.

Din ce am citit in raspunsul presedintei, se intelege ca dle, clar, in acel apartament locuiesc 2 persoane si e batut in cuie. Mentionez ca eu locuiesc din data de 01 decembrie 2011 intr-o garsoniera, am contract etc...toate incepand de la acea data.

Va rog sa ma indrumati si sa imi spuneti ce ar fi legal sa facem in continuare pt a demonstra ca nu au dreptate.
@Roxanna21, noi am incercat din rasputeri sa clarificam problemele ridicate, la un moment dat se parea ca chiar ai intelesc cu sta treaba prin as. prop., dar observ ca intrebarile persista. Aici pe forum, mai mult nu se poate. Daca ai timp, nervi si crezi ca merita, actioneaza in judecata as. prop. si rezolvi problema celor ... lei.
Nu vreau sa intreb de ce nu rezolvati problema prin a te muta din garsoniera ca sa ”va vedeti” in fiecare zi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 plati la intretinere be_my_666 be_my_666 Bune ziua, am o mare dilema si as avea nevoie de ajutor. Locuiesc intr-o gars , dar imi petrec timpul mai mult la prietenul meu. Acum sefa de administratie din ... (vezi toată discuția)
Trecere la intretinere mariuscrisan mariuscrisan Buna ziua, Am sa va expun o situatie inedita. Eu locuiesc in orasul x. Prietena mea este studenta aici si sta in chirie cu inca o domnisoara. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot dovedi nevinovatia in fata administratorei? hewlett hewlett Bun gasit Sunt in urmatoarea situatie: am un var care vine frecvent in vizita (1-2 ori pe zi atunci cand se duce sau se intoarce de la serviciu). Nu sta ... (vezi toată discuția)