avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general amortizare laptop
Discuție deschisă în Contabilitate în general

amortizare laptop

Ca titular al unei Intrepr.Individ. am achizitionat un laptop in sept.2010 (mijloc fix). Am intocmit fisa mijlocului fix in care am precizat durata de amortizare de 2 ani (amortizare liniara). Laptopul este amortizat complet din sept.2012. Pot sa-l scot din registrul de inventar in oct.2012 (valoare de iesire 0) si sa-l cedez unui copil? Daca DA, ce documente trebuie sa intocmesc?
Cel mai recent răspuns: cristian_conea , utilizator 16:49, 14 Noiembrie 2012
Multumesc pt.precizari; as avea nevoie de un model de PV de inventar, avand in vedere ca obiectele de inventar sunt: aparat foto, imprimanta, laptop, memorie externa pt.calculator, scaun birou.
Revenind la tema: pot face un inventar cu data in octombrie 2012 (in sept.a fost amortizat laptopul) si cu precizarea ca voi dona laptopul? iar in registrul inventar sa precizez data iesirii din gestiune oct.2012, iar valoarea de iesire = 0 ? In plus, banuiesc ca ar trebui facut un act de donatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se caseaza obiecte de inventar cmi Amitrica Amitrica Buna ziua, Ma intereseaza cum procedez ca sa casez obiecte de inventar din cadrul unui cabinet de medicina de familie (imprimanta, monitor etc) (vezi toată discuția)
Nota de rebut/pv casare teiu teiu situatie: in cazul in care un container prezinta defecte majore sau se distruge ca urmare a manevrarii sau a transportarii dintr-un loc de depozitare in altul ... (vezi toată discuția)
Stampila de certific regularitatea, legalitate si oportunitatea operatiunilor croberta croberta Intr.o institutie publica persoana care aplica ştampila de certific regularitatea, legalitate si oportunitatea operatiunilor poate presedinte in comisia de ... (vezi toată discuția)