avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de mandat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de mandat

cum se interpreteaza acel fragment din lege : ADMINISTRATORUL POATE FI SI SALARIAT, DAR SALARIATUL NU POATE FI SI ADMINISTRATOR
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 12 Noiembrie 2012
De unde ati luat acest text ?
Ceea ce ati citit dvs nu este un text de lege si o opinie din doctrina ....parerea mea este ca, neexistand pentru SRL-uri vreo interdictie legala , administratorul poate cumula si calitatea de salariat.
dar in cazul unui SA, se poate cumula mandat cu calitatea de salariat? Daca peste 3 ani , va lucra la alt proiect cu fonduri externe, o va face in baza acestui CIM, sau se inchide acest CIM, si se va redeschide unul nou?
In cazul unui S.A. nu se poate acest lucru, sa se cumuleze calitatea de administrator cu cea de salariat.

Alte discuții în legătură

Contract de mandat eu_fac_viitorul eu_fac_viitorul Buna ziua, O firma locala ne-a solicitat acordul pentru un parteneriat pe fonduri externe, in calitate de parteneri directorul - care are incheiat contractd e ... (vezi toată discuția)
Administratorul firmei poate fi si salariat? carmenbn carmenbn Administratorul firmei este desemnat prin actul constitutiv,dar nu e remunerat,nu are contract de mandat cu societatea.Poate fi salariat,cu contract de ... (vezi toată discuția)
Administrator/director doinytza doinytza In cadrul unui SRL cu 8 asociati, administratorul ales dintre acesti asociati detine si calitatea de director al societatii, incadrat cu c.i.m.. Cine ... (vezi toată discuția)