avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Participare la concurs promovare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Participare la concurs promovare

Daca la nivelul primariei unde lucrez se organizeaza pe data de 14 decembrie concurs de promovare pentru functia vacanta de secretar comuna, as putea participa la acesta daca, incepand cu data de 1.12.2012 intru in concediu prenatal, apoi de ingrijire copil?
Mentionez ca intrunesc conditiile de studii si de vechime in specialitatea studiilo.
Cel mai recent răspuns: cristinacanta , utilizator 21:02, 12 Noiembrie 2012
concursul nu se organizeaza la primarie ci la ANFP. daca este concurs de promovare aveti posibilitatea de a participa daca indepliniti conditiile de la art.66 din Legea 188, insa daca promovati concursul, si nu va prezentati pt a fi numita in termenul legal, si nu renuntati la functia publica pe care o detineti, din pacate promovarea concursului (daca e cazul) va fi degeaba.
nu va retine nimeni de la a participa la concurs, insa daca promovati, pentru a putea fi emis actul de numire, trebuie sa va intoarceti din concediu, prin reluarea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)