as dori mult sa ma ajute si pe mine cineva cu un model de cerere chemare in judecata a unui angajator. in plus doresc sa fac o contestatie la decizia de incetare a contractului de munca si nu stiu daca se depune odata cu cererea de chemare in judecata sau nu! stiu ca sunt 30 de zile in care pot depune aceasta contestatie.
va rog mult de tot sa ma ajutati!
va multumesc frumos!
Luena
va multumesc mult de tot!!! as mai avea cateva zile de depunere a contestatiei si am mari emotii...sper sa ma descurc. nu am avut posibilitatea sa-mi angajez un avocat si nici nu mai stiu in cine sa mai am incredere! inseamna ca pot trece in contestatie toate acuzele pe care in mod normal le-as fi mentionat intr-o chemare in judecata.
o seara placuta va doresc!
Luena
sunt interesata sa fiu reprezentata intrun proces care se afla pe rol, tot pe litigii de munca, unde avocatul angajat nu a binevoit sa se prezinte la cea de-adoua infatisare. judecatorul a suspendat astfel procesul! daca doreste cineva sa ma ajute, sa ma contacteze la adresa de mail lumifatu@yahoo.com
multumesc!
cat despre cei pe care-i dau in judecata acum vor sa incheie cu mine o intelegere oferindu-mi o suma de bani. imi aduc niste documente la semnat, probabil in care trebuie sa-mi iau angajamentul ca nu-i mai dau in judecata si sa fiu sincera mi-e tare teama sa fac asa ceva! pe de alta parte daca semnez aceea intelegere si accept banii, raman cu 8 zile nemotivate si cu inchiderea cim in conditiile lor, desi si-au incalcat obligatiile contractuale iar eu am fost obligata sa demisionez. nici nu stiu ce sa fac...
voi incerca, deocamdata nu m-am intalnit cu reprezentantul lor si nici nu au dorit sa-mi trimita pe mail documentele ca sa ma pronunt in legatura cu continutul lor. vor sa ne vedem. dar nu vor avea probleme ? ei mi-au trimis mie pe mail aceasta solicitare de a ne intalni si au mentionat ca vor sa ma ajute financiar deoarece in perioada aceasta a anului este foarte greu sa-mi gasesc de lucru! adica, nu e ca si cand recunosc prin acest ajutor acordat ca sunt vinovati fata de situatia creata, ca am fost nevoita sa demisionez?
Demisie fara preaviz
eve22
am depus sesizare la imt impotriva sefului mei, ca urmare a acesteia i mi e frica ca dupa ce ma intorc din concediu de odihna acesta sa mi puna bete in roate ... (vezi toată discuția)
Demisia
popanaid
Care este articolul din noul cod al muncii in cazul demisiei angajatului ?
Pe decizia de incetare a contractului de munca am trecut ultima zi in care ... (vezi toată discuția)